L’Equip d’Atenció Primària Baix Berguedà de l’ICS a la Catalunya Central forma professionals en prevenció i seguretat

Docents explicant i alumnes asseguts escoltant les mesures de seguretatL’Equip d’Atenció Primària Baix Berguedà de l’Institut Català de la Salut a la Catalunya Central forma professionals de diferents col·lectius sobre les mesures que cal adoptar davant la situació actual, incidint en la seguretat i la prevenció. Fins ara, l’EAP ha format més de 150 professionals de diverses entitats i associacions del Baix Berguedà, que han participat en sessions teòriques i pràctiques en què s’han tractat aspectes com la col·locació dels equips de protecció individual (en el cas dels professionals sanitaris), el rentat de mans i la distància de seguretat, i la corresponsabilitat de la població.

Les sessions, en què s’han pres totes les mesures de seguretat, han anat a càrrec d’una metgessa i dues infermeres i s’han programat a totes les residències del Baix Berguedà, a les farmàcies, a l’Ajuntament de Gironella i als centres de menors. En alguns casos, s’han realitzat també a través de videoconferència per poder connectar amb més professionals. Per fer la part pràctica s’ha utilitzat la llum ultraviolada que permet comprovar de manera molt visual la qualitat de la higiene de les mans.

Més sessions

Els professionals de l’EAP Baix Berguedà continuaran oferint aquestes sessions de formació a entitats i associacions de cara a la tardor, així com també a la ciutadania en general.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.