L’Equip d’Atenció Primària Igualada Urbà fa una xerrada sobre “alimentació emocional” dins l’iglú de vent a Igualada

El passat dijous 6 de juliol, durant la setmana de l’European Balloon Festival a Igualada, professionals sanitaris de l’Equip d’Atenció Primària Igualada Urbà (Institut Català de la Salut de la Catalunya Central) han fet un taller sobre “alimentació emocional” dins de l’iglú de vent de l’Espai Cívic Centre.

Aquesta activitat comunitària ha estat conduïda per la dietista-nutricionista Laura Balaguer, la psicòloga referent de benestar emocional i comunitari Laura Vidal i la fisioterapeuta Cristina Segura, un grup que integra els nous perfils professionals que s’han incorporat recentment a l’Atenció Primària per donar consells i recomanacions sobre alimentació, emocions i la seva relació amb altres hàbits de salut. La sessió s’ha acabat amb una petita pràctica de “mindful eating” per remarcar a les persones assistents la importància de menjar amb consciència i tranquil·litat.

L’Equip d’Atenció Primària Igualada Urbà agraeix l’assistència i la bona participació de les 25 persones que s’han interessat per l’activitat amb l’objectiu de millorar el benestar en el seu dia a dia.

L’European Balloon Festival és una concentració internacional de globus aerostàtics que se celebra anualment a Igualada des del 1977. Des d’aleshores s’ha consolidat com una competició i un festival de referència a Europa, amb més de 35.000 espectadors i més de 40 globus aerostàtics procedents de l’Estat espanyol, Europa i d’arreu del món.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats, Alimentació, Notícies, Salut comunitària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.