L’Equip d’Atenció Primària Igualada Urbà tanca la temporada de sortides de marxa nòrdica amb èxit d’assistència i es prepara per reiniciar-les a l’octubre

Recentment ha finalitzat l’activitat de marxa nòrdica organitzada per l’Equip d’Atenció Primària Igualada Urbà que, en aquesta darrera temporada, ha mantingut l’èxit de participació amb uns 25 assistents a cada sortida. S’ha fet ruta cada divendres, d’unes dues hores de durada, amb l’acompanyament i l’assessorament d’una metgessa i una infermera.

L’activitat, que es va iniciar ja fa cinc anys, pretén fomentar l’exercici físic amb l’ajuda dels pals de marxa nòrdica. Aquesta tècnica augmenta el nombre de grups musculars actius, el treball de coordinació i equilibri, i els paràmetres del cicle de la marxa (freqüència cardíaca i consum de calories), sense augmentar la fatiga.

El proper mes d’octubre s’iniciarà una nova temporada de marxa nòrdica. Les persones interessades poden informar-se al telèfon 938 053 500 o al CAP Anoia.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.