L’ICS Catalunya Central, coorganitzadora de les Jornades Tic Salut i Social que reuniran 400 assistents a Vic

L’ICS Catalunya Central participa en l’organització de les Jornades R+D+I TIC Salut i Social, que se celebraran el proper dijous i divendres a Vic i que  tenen com a objectiu potenciar la visibilitat dels agents clau del sector TIC, Salut i Social. Aquest any  serà la 8a edició, es dedicarà a les teràpies digitals, i s’hi esperen més de 400 assistents.

Les jornades s’estableixen com a plataforma de referència per a la transferència de coneixement, en un treball transversal entre el món de la recerca, l’empresa i l’assistència per convergir en solucions d’alt valor afegit. Els organitzadors són UVic-UCC (Càtedra TIC Salut i Càtedra Serveis Socials), Fundació TIC Salut Social, Consorci Hospitalari de Vic, Institut Català de la Salut, Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic, EBA Vic, EBA Centelles, Fundació Althaia.

Per part del l’ICS Catalunya Central s’hi presentaran 19 dels 109 pòsters acceptats i diverses ponències breus:

  • Apoderament del pacient a través de la web i les xarxes socials, a càrrec de l’equip de professionals de l’EAP Sagrada Família de Manresa
  • Gestió de la demanda a domicili en atenció primària a través d’una app per Smartphone (WhatsICS): estudi observacional
  • Estudi “Jóvenes online: prevalencia del ciberbullyng y sus factores asociados en Manresa”
  • Estudi “A cost savings analysis of asynchronous teledermatology compared to face-to-face dermatology in Catalonia”

Més informació a http://jornadesrdi.cat/

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.