Vint estudiants de Medicina estrenen la bata en quatre CAP de l’ICS a Osona

Vint nous estudiants de Medicina de la UVic-UCC han estrenat bata aquest matí en quatre Centres d’Atenció Primària de l’nstitut Català de la Salut a Osona: Manlleu, Torelló, Vic Nord i Santa Eugènia de Berga. L’objectiu de la jornada, que ha durat unes 3 hores, ha estat prendre contacte amb un servei assistencial: veure com funciona una consulta d’atenció primària, els motius de consulta més freqüents, els controls de patologia crònica, assistir a una exploració física, conèixer la història clínica compartida, etc.

La sessió d’acollida s’ha fet al CAP Osona amb la intervenció del Dr. Joan Deniel, de l’ICS Catalunya Central, que els ha fet una breu introducció a l’atenció primària del sistema públic de salut de Catalunya. Després, els nous estudiants s’han traslladat als diferents CAP.

Els propers mesos es faran 2 sessions més per assegurar que, a final de curs, tots els estudiants de primer del Grau de Medicina hagin fet una primera presa de contacte amb les consultes d’atenció primària.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.