L’ICS Catalunya Central i el Consorci Sanitari de l’Anoia impulsen una escola de salut a Igualada per a persones majors de 60 anys

L’Institut Català de la Salut (ICS) de la Catalunya Central i el Consorci Sanitari de l’Anoia (CSA) impulsen una escola de salut a Igualada adreçada a persones majors de 60 anys, amb l’objectiu de proporcionar-los estratègies per afavorir una salut positiva i un envelliment actiu i saludable, així com de crear una xarxa en salut que vinculi la gent gran a la comunitat des d’un rol actiu, d’empoderament i autoresponsabilitat.

Es tracta d’un projecte liderat per les psicòlogues referents de benestar emocional i comunitari de les dues institucions sanitàries a la ciutat. Arrencarà el 7 de febrer, al Casal Cívic i Comunitari (Igualada – Casal del Passeig) i es durà a terme els dimarts al matí, de 10 a 11.30 h, a càrrec de diversos professionals sanitaris dels dos centres d’atenció primària d’Igualada, el CAP Anoia (ICS) i el CAP Igualada Nord (CSA). S’hi tractaran temes que poden ser d’interès per al col·lectiu de gent gran, com ara la memòria, els fàrmacs, l’alimentació, l’autocura, la salut bucodental, l’activitat física, el benestar emocional i les voluntats anticipades, entre d’altres.

Les 25 places ofertes es van exhaurir el primer dia d’inscripcions, però s’ha obert una llista d’espera per a les persones interessades i es valorarà fer un segon grup. Les inscripcions es poden fer al Casal del Passeig, per telèfon al 938 033 312 o presencialment, de dilluns a dimecres de 10 a 13 h i de 16 a 18 h, i els dijous i divendres, de 10 a 13 h.

La nova Escola de Salut d’Igualada compta amb la col·laboració de la Biblioteca Central d’Igualada, l’Ajuntament d’Igualada i el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats, Notícies, Salut comunitària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.