L’ICS Catalunya Central participa en el 44è Congrés Mundial d’Hospitals, que se celebra a Barcelona

La Unió Catalana d’Hospitals (UCH) organitza a Barcelona, del 8 a l’11 de novembre, el 44è Congrés Mundial d’Hospitals de la Federació Internacional d’Hospitals (IHF) amb la participació de l’Institut Català de la Salut (ICS) a la Catalunya Central.

El cap de Recerca de l’ICS Catalunya Central, Josep Vidal, hi intervé parlant de l’eConsulta a Catalunya i la gerent, Anna Forcada, presenta una experiència de telemedicina sincrònica en atenció pediàtrica urgent.

El cap de la Unitat de Recerca, Josep Vidal, és un dels ponents de les sessions sobre innovació inclusiva. Vidal explicarà el funcionament a Catalunya de l’eConsulta com a eina de relació entre els professionals de l’atenció primària i els usuaris. Aquesta eina de telemedicina, que es va posar en marxa el 2017, va créixer arran de la pandèmia i ja compta amb 13 milions de visites. La seva intervenció tindrà lloc el 8 de novembre, a les 5 de la tarda.

Per la seva banda, la gerent de l’ICS a la Catalunya Central, Anna Forcada, que també és gerent de l’Hospital de Sant Bernabé de Berga, presenta ―en l’apartat del Congrés destinat a compartir experiències de transformacions digitals en format pòster― el projecte de telemedicina sincrònica en atenció pediàtrica urgent entre un hospital rural i un altre de tercer nivell altament especialitzat.

El World Hospital Congress és un fòrum global únic que reuneix líders d’organitzacions sanitàries i que facilita l’intercanvi de coneixements i experiències sobre les millors pràctiques en lideratge, gestió i prestació de serveis.

 

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats, Notícies, Notícies recerca, Recerca. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.