L’ICS instal·la noves pantalles tàctils (TESEO) a quinze CAP per facilitar que els usuaris hi puguin fer tràmits administratius

Des d’aquest dilluns, quinze centres d’atenció primària de les comarques de l’Anoia, el Bages i Osona disposen de pantalles tàctils (TESEO) que, a l’estil de les dels caixers automàtics, faciliten a la ciutadania fer diferents tràmits, d’una forma senzilla. Els nous TESEO, situats en llocs ben visibles, ajuden a descongestionar els punts d’atenció i disminuir el temps d’espera a l’hora de fer algunes consultes o gestions als taulells. El mes de novembre es van instal·lar els primers aparells a Berga, Igualada, Manresa i Vic que han funcionat de forma satisfactòria

Els centres on s’han instal·lat les noves pantalles tàctils són:

  • Anoia: Capellades, Montbui, Piera i Vilanova del Camí.
  • Bages: Artés, Navàs, Sallent, Sant Fruitós de Bages, Santpedor, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Vicenç de Castellet i Súria.
  • Osona: Manlleu, Tona i Torelló.

A les pantalles, s’hi poden programar visites als professionals de medicina, infermeria, pediatria, treball social i odontologia i s’hi pot consultar la llista de visites pendents i imprimir-la. També s’hi poden imprimir el pla de medicació i el justificant de visites. Durant el període d’implantació del nou sistema, a cada CAP on s’instal·len les pantalles tàctils, hi ha professionals que assessoren els usuaris.

A part de les pantalles que són als mateixos centres d’atenció primària, tots els usuaris de la sanitat pública catalana tenen al seu abast La Meva Salut,  un espai digital personal, de consulta i de relació, que permet a la ciutadania obtenir la seva informació personal de salut i altres serveis en línia per fer tràmits, consultes i tenir cura de la seva salut. Els usuaris interessats a fer consultes i tràmits per internet poder demanar informació al  seu centre de referència.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.