L’EAP Igualada Urbà participa al Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones

Dins dels actes del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones, l’Equip d’Atenció Primària Igualada Urbà va impartir una conferència sobre la importància que usuaris i professional consensuïn i comparteixin les decisions que afecten la salut de les persones. La xerrada va anar a càrrec de Xavi Cantero Gómez, metge de família i director de l’EAP Igualada Urbà, i Maite Estrada Alcazar, referent de Gestió i Serveis del mateix equip,  que va fer també uns apunts sobre la importància del document de voluntats anticipades.

L’acte, que va organitzar el 31 de maig el Servei d’Informació i Atenció a les Dones de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena, va tenir una durada aproximada d’una hora i mitja i va comptar amb la participació de 62 persones que van manifestar la necessitat de millorar la comunicació entre el professional sanitari i els pacients. També s’hi van resoldre dubtes concrets pel que fa a l’esmentat document de voluntats anticipades.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.