L’IDIAPJGol, l’ICS Catalunya Central i la Fundació Dr. Antoni Esteve convoquen els primers ajuts ‘Centra’t’

 L’Institut Universitari d’Investigació en Atenció Primària Jordi Gol i Gurina (IDIAPJGol), la Gerència Territorial de l’Institut Català de la Salut (ICS) a la Catalunya Central i la Fundació Dr. Antoni Esteve convoquen per primer cop els ajuts ‘Centra’t’. En total, s’atorgaran tres ajuts a professionals que acabin el MIR de Medicina Familiar i Comunitària en el curs 2022-2023.

Els professionals que obtinguin l’ajut tindran accés a un contracte d’un any de durada, amb una possible pròrroga d’un altre any, per desenvolupar la seva carrera en els àmbits de la recerca i assistencial . En concret, podran dedicar 16 hores setmanals a la realització del doctorat, a través de l’IDIAPJGol, i 24 hores a la tasca assistencial com a facultatiu/va especialista en Medicina de Família a l’ICS Catalunya Central.

Captació de talent per assegurar el relleu generacional

Aquesta convocatòria té per objectiu col·laborar en la formació integral de joves professionals de Medicina Familiar i Comunitària, donant-los l’oportunitat de realitzar un treball de recerca que pugui ser la base de la seva tesi doctoral i, en paral·lel, continuar amb la vinculació assistencial, docent i universitària al territori.

En el context de la Catalunya Central esdevé clau la captació i retenció del talent per tal d’assegurar el recanvi generacional en l’àmbit assistencial, docent i de recerca, tenint en compte el doble component docent de pre-grau i post-grau.

Ampliació del termini

El termini màxim per a la presentació de candidatures s’ha ampliat fins al 2 de maig de 2023.  Consulta les bases en aquest enllaç. 

 

 

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies, Sin categoría, Unitat docent. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.