Llevadores de l’ICS Catalunya Central faran una xerrada a Igualada sobre malalties de transmissió sexual

Dues llevadores de l’ICS Catalunya Central a l’Anoia i una psicosexòloga de l’entitat Dones amb Empenta oferiran a Igualada una xerrada, oberta a tota la ciutadania, sobre les infeccions de transmissió sexual. Serà el dimecres 27 de juny, a les 7 de la tarda, a l’Espai Cívic Centre

Durant la sessió explicaran què són aquestes infeccions, com es poden prevenir i on es pot anar per obtenir un diagnòstic i tractament adequats, entre d’altres qüestions. També analitzaran i reflexionaran sobre la influència sociocultural en l’adquisició d’aquestes infeccions i sobre algunes de les dificultats d’autocura i de protecció relacionades amb la desigualtat de gènere.

L’acte s’emmarca en les diverses activitats que es duen a terme per commemorar el Dia Internacional per a la Salut de les Dones i compta amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada.

  • Dia: dimecres, 27 de juny
  • Hora: de 19 a 20.30 h
  • Lloc: Espai Cívic Centre d’Igualada
Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.