L’oferta de formació sanitària especialitzada a la Catalunya Central assoleix un nou màxim històric

El director general de Professionals de la Salut del Departament de Salut, Marc Ramentol, ha presentat aquest matí l’oferta de formació sanitària especialitzada (FSE) a la Catalunya Central. En aquest territori, l’oferta arriba a un total de 79 places convocades de fins a 31 especialitats. Ramentol ha posat en valor que la formació dels futurs especialistes, entre els 4 centres docents a la Catalunya Central – ICS Catalunya Central, Consorci Sanitari Anoia, Consorci hospitalari de Vic i Fundació Althaia-, arriba a un “nou màxim històric”, per a residents que s’incorporaran a partir de l’any que ve. La majoria són d’especialitats mèdiques, però també n’hi ha d’infermeria o de psicologia clínica. De fet, respecte l’oferta de l’any passat, la del 2019 creix en 11 places, i suposa el creixement interanual més important dels darrers 10 anys.

En el cas de la Unitat docent multidisciplinària d’atenció familiar i comunitària (UDM AFiC) ICS Catalunya Central, la propera convocatòria serà per a 39 places (un 18% més de l’actual, que és de 33 places): 31 en medicina familiar i comunitària i 8 en infermeria familiar i comunitària.

En la roda de premsa de presentació de l’oferta, Ramentol ha estat acompanyat de la gerent de la Regió Sanitària Catalunya Central, Núria Puig; el coordinador de la Unitat Docent de la Gerència Territorial Catalunya Central de l’Institut Català de la Salut, Joan Deniel; i la directora de Transferència del Coneixement de la Unitat Docent del Consorci Hospitalari de Vic, Núria Roger.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies, Notícies docència i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.