Més de 110 persones participen en el simulacre d’evacuació del CAP Anoia d’Igualada

Ciutadans i professionals han participat fa pocs dies en un simulacre d’evacuació per incendi que s’ha fet al Centre d’Atenció Primària Anoia, ubicat al Passeig Mossèn Jacint Verdaguer d’Igualada. Aquesta acció s’ha portat a terme d’una forma ordenada i d’acord amb els plans d’emergència. Hi han intervingut 113 persones, a qui s’ha atès d’acord amb les seves característiques, ja que n’hi havia de totes les edats i algunes amb mobilitat reduïda.

El simulacre ha començat a dos quarts d’onze del matí, i s’ha realitzat sense contratemps i amb rapidesa. La responsabilitat d’executar-lo ha estat d’un equip de professionals del CAP, que han comptat amb el suport de la Unitat de Riscos Laborals de la Gerència Territorial Catalunya Central. La valoració d’aquest exercici ha estat molt positiva.

L’emblemàtic edifici de l’ICS a Igualada acull els equips d’atenció primària (EAP) i els serveis següents: l’EAP Anoia Rural, l’EAP Igualada Urbà, el Servei d’Atenció Continuada de l’EAP Anoia Rural, el Servei d’Atenció Continuada de l’EAP Igualada Urbà, l’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva Anoia, la Unitat de Salut Internacional Anoia, el Diagnòstic per la Imatge Anoia i el Servei d’Atenció Primària Anoia.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.