Professionals de l’ICS informen la ciutadania d’Òdena i Jorba sobre els avantatges i les utilitats de La Meva Salut

L’Equip d’Atenció Primària Anoia Rural ha organitzat dues xerrades, a Jorba i a Òdena, per informar la ciutadania sobre les utilitats, els avantatges i els tràmits que es poden fer a través de La Meva Salut. Les conferències seran el dilluns 25 de juny, a les 19 h, a la piscina de Jorba, i el dijous 28, també a les 19 h, al consultori local del barri de Sant Pere d’Òdena.

La Meva Salut és un espai de consulta virtual on la ciutadania pot disposar d’informació diversa i gestionar tràmits de forma segura i confidencial. Des d’aquest servei, els ciutadans tenen accés als resultats d’algunes proves, com per exemple d’analítiques de sang, als informes d’alguns hospitals, al carnet de vacunes o al Pla de medicació (recepta electrònica), entre d’altres. El fet de tenir accés a aquestes dades pot evitar desplaçaments i esperes evitables o innecessàries.

També s’hi pot demanar hora de visita per a diferents professionals (de medicina de família, treball social, odontologia…) o, fins i tot, fer consultes i preguntes a l’equip d’atenció primària que la persona té assignat sense haver d’anar al consultori local o al centre d’atenció primària, ni de posar-s’hi en contacte telefònicament.

Durant les xerrades, la ciutadania que hi assisteixi podrà accedir a aquest servei. Només cal que porti la targeta sanitària, el DNI i un telèfon mòbil, mitjançant el qual pugui consultar el correu electrònic.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.