Professionals sanitaris dels serveis d’Urgències de l’ICS Catalunya Central reben formació en conducció al Circuit de Montmeló

Professionals sanitaris dels serveis d’Urgències de l’ICS Catalunya Central reben formació en conducció al Circuit de Montmeló. Han participat en aquest programa, que s’ofereix per primer cop als equips l’Atenció Primària de l’ICS, una desena de conductors de les unitats d’Atenció Continuada i d’Urgències del Bages, el Berguedà, l’Anoia i Osona.

La Unitat de Formació de la Gerència Territorial Catalunya Central de l’Institut Català de la Salut (ICS) ha ofert un curs de conducció als professionals dels serveis d’Atenció Continuada i d’Urgències de base Territorial (ACUT) del Bages, el Berguedà, l’Anoia i Osona. És el primer cop que s’ofereix aquest programa de formació a l’Atenció Primària de l’ICS, amb l’objectiu de conscienciar els professionals de les limitacions i habilitats que tenen al volant per poder reaccionar millor davant un incident viari, descobrir els hàbits incorrectes a l’hora de conduir, i millorar-los i controlar el vehicle davant qualsevol situació imprevista.

El passat 16 de novembre, una desena de professionals conductors de l’ICS Catalunya Central van participar en aquest curs pràctic de conducció, dut a terme a les instal·lacions que el RACC té al Circuit de Barcelona–Catalunya a Montmeló. Aquesta formació és la continuació d’una formació teòrica inicial que ja es va realitzar l’any 2020, just abans de la pandèmia.

Aquest programa, que és pioner a l’Atenció Primària, es completarà més endavant amb una formació avançada que permetrà ampliar els coneixements que aquests professionals tenen a l’hora de conduir amb eficiència els vehicles d’urgència dels ACUT. L’experiència ha estat molt positiva, segons les valoracions dels alumnes mateixos, i els coneixements adquirits seran d’aplicació directa en el seu dia a dia professional.

Aquest programa ha estat finançat pel Fons de Formació Contínua de les Administracions Públiques (AFCAP), validat per CCOO i UGT.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats, Formació, Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.