Promoció MIR 2013/2017

Un total de 17 nous metges residents s’especialitzaran en medicina familiar i comunitària als centres de l’Institut Català de la salut a la Catalunya Central en el període 2013/2017.  Cinc s’incorporen a  centres de l’Anoia, cinc a Osona i set al Bages.

S’han incorporat entre els mesos de maig i juny, i acabaran la formació al maig de 2017,  i s’afegeixen a la cinquantena de MIR que ja es troben en fases avançades de la seva formació. En la seva supervisió, hi ha implicats 47 professionals que exerceixen com a tutors.

 

Aquests metges residents els podreu trobar a les consultes dels nostres Centres d’Atenció Primària i també als hospitals de les diferents comarques, això és Fundació Althaia, Hospital d’Igualada i Consorci Hospitalari de Vic.  Així mateix passaran per altres dispositius d’atenció sociosanitària, emergències i atenció continuada, amb l’objectiu que vagin assolint les competències i responsabilitats de l’assistència de manera gradual.

La seu de l’ICS a la Catalunya Central ha acollit l’acte de benvinguda, amb la presència del Gerent de l’ICS al territori, Lluís Riu, el cap d’estudis de la Unitat Docent de la Catalunya Central, Joan Deniel, i representants dels hospitals i dels centres docents de l’ICS.

En aquest acte també hi va prendre part la metgessas del CAP de Manlleu Sara Sánchez, que va explicar la seva experiència com a MIR i després com a tutora, i va animar els nous residents a implicar-se activament en aquest període formatiu, a treballar i a seguir estudiant.

 Enllaços als comunicats de premsa:  Anoia BagesOsona – Regió 7

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.