Recursos 2.0: Buscar informació a internet

Us recomanem 5 pàgines web on podeu trobar informació contrastada sobre temes de salut:

ICS usuaris/Consells per a pacients.

Informació sobre salut i sobre processos assistencials  i administratius, centres,  drets i deures dels ciutadans, programació de visites, i tota la informació necessària sobre el principal proveïdor de serveis de salut a Catalunya.

Canal Salut.

Consells de salut per a pacients i persones sanes, i canals temàtics amb recursos sobre el càncer, les drogues, els medicaments, i altres. També inclou enllaços a altres recursos i el cercador “La salut de la A la Z”, així com informació global sobre els serveis de salut de Catalunya.

Infermera Virtual

És una web del Col·legi oficial d’Infermers i Infermeres de Catalunya. Ofereix recursos sobre malalties, situacions de vida, activitats, sempre amb un punt de vista centrat en les persones, i amb la sensibilitat pròpia d’aquest col·lectiu professional.

FarmacèuticOnline

És el portal del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, i ofereix consells de salut, informació sobre medicaments, un espai dedicat a escoles, cercador de farmàcies i altres informacions al voltant dels medicaments.

FAROS – Sant Joan de Déu

És un portal d’aquest hospital i es presenta com la “guia de la salut i el benestar per als teus fills”. Ofereix molta informació classificada segons l’edat i etapes dels nens i fins l’adolescència, i parla tant de salut com de problemes diversos que es poden gestionar i resoldre en família, i que repercuteixen sobre la salut dels nens. Abarca tots els àmbits possibles a l’entorn de la infància i l’adolescència.

La setmana que ve t’explicarem: Adherència: eines d’ajuda.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.