Santpedor finalitza la primera Escola de Salut amb èxit de participació

El passat 11 de juliol va finalitzar la primera Escola de Salut de Santpedor. La taula de treball de socialització “Santpedor fa salut”, integrada per la ciutadania i amb la representació de l’Ajuntament i representació i coordinació del CAP de Santpedor, ha posat en marxa aquest any la primera Escola de Salut per a persones a partir de 60 anys del municipi. Han liderat la iniciativa les professionals del CAP Berta Rodoreda Pallàs i Nuria Torrescasana Guix, i també han participat en algunes de les sessions Enric Guix i Imma Ribes, tots ells professionals de l’ICS Catalunya Central.

La taula de treball de socialització de “Santpedor fa salut”, integrada per la ciutadania i amb la representació de personal del CAP i l’Ajuntament, ha acabat amb èxit l’Escola de Salut per a persones a partir de 60 anys.

Al llarg de 22 sessions, repartides entre els mesos de febrer a juliol, l’Escola de Salut ha ofert tot tipus d’activitats, des d’històriques, musicals o d’utilitat per al dia a dia. Les persones que han impartit les sessions han estat vinculades a Santpedor i han participat a l’Escola de Salut de manera altruista, amb l’objectiu de donar eines i habilitats a les persones assistents per tal d’augmentar l’esfera biopsicosocial i donar eines i habilitats en aquest cicle vital de la vida en què es troben.

Les 22 sessions de l’Escola de Salut de Santpedor s’han pogut realitzar gràcies a la implicació altruista de totes les persones que han dedicat el seu temps en la preparació i impartició de les sessions.

La iniciativa ha tingut molt bona rebuda i per aquest motiu ‘Santpedor fa salut’ engegarà una segona edició de cara a l’octubre.

 

 

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats, Notícies, Salut comunitària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.