Simulacre al CAP Torelló per garantir una bona resposta en cas d’incendi

Una imatge de l’evacuació durant el simulacre

El CAP Torelló ha dut a terme recentment un simulacre d’emergència en què han intervingut Policia Local, Protecció Civil i Bombers de Torelló i s’han evacuat 15 professionals i 20 usuaris

L’exercici de simulacre ―en aquest cas, d’incendi simulat en el quadre elèctric de la primera planta― forma part de les activitats que es desenvolupen per a la implantació del Pla d’autoprotecció i que consisteixen a posar a prova l’activació d’un pla de protecció civil, per tal d’avaluar-ne l’operativitat i l’eficàcia en cas que es produís alguna emergència real.

En el simulacre, que té una periodicitat anual, hi prenen part com a observadors la Unitat de Protecció Civil, la Policia Local i el Cos de Bombers de Torelló. Per part de l’ICS, actua com a observador l’Equip Tècnic de la Unitat Bàsica de Prevenció.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.