Un grup d’alumnes de P4 visiten la consulta d’odontologia del CAP Bages

Una vintena d’alumnes de P4 de l´Escola Sant Ignasi de Manresa han visitat la consulta d’odontologia del CAP Bages. Els infants, que ja han treballat el tema de la salut bucodental i l’alimentació saludable a classe, han pogut conèixer com és una consulta d’odontologia i com s’hi treballa.

Per a la majoria dels petits visitants ha estat la primera vegada que anaven a la consulta d’odontologia. Conèixer l´entorn els ajuda a perdre la por de visitar-s’hi, perquè troben un espai conegut, cosa que els aporta més confiança. A més, les professionals ―una odontòloga i una auxiliar d’odontologia― els han ajudat a resoldre tots els dubtes i les preguntes que plantejaven.

La visita també s’ha aprofitat per fer un taller sobre higiene bucal i un joc en què els alumnes mateixos feien el rol de pacients o de dentistes.

Aquesta és la segona vegada que la consulta d’odontologia del CAP Bages rep una visita d’alumnes de l’Escola Sant Ignasi. L’any passat van ser els alumnes d’una classe de primer d’educació primària els qui van visitar-la i, gràcies a l’èxit de l’activitat, aquest curs s’ha repetit amb el grup dels petits.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.