Un total de 240 estudiants del grau d’Infermeria es formen a la Gerència Territorial Catalunya Central de l’ICS

ICS CCentral 2015 24OCT_.-Els centres d’atenció primària de l’Institut Català de la Salut a la Gerència Territorial Catalunya Central participen aquest curs 2016-17 en la formació d’un total de 240 estudiants del grau d’Infermeria, que estan adscrits al Campus Universitari d’Igualada de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de Lleida, al Campus de Manresa de la Facultat de Ciències de Salut de la Fundació Universitària del Bages, al Campus de l’Escola Universitària d’Infermeria de Terrassa o al Campus de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. La presència d’aquest col·lectiu s’emmarca en la vocació formativa de l’ICS, que disposa dels equipaments i dels professionals adequats per formar aquests estudiants.

Dels 240 alumnes, 27 fan les pràctiques corresponents al primer curs; 158, al segon; 33, al tercer i 22, al quart.

Els professionals de l’ICS són els qui fan l’acompanyament de l’alumnat durant gran part del seu període d’aprenentatge. Entre els objectius de l’ICS hi ha oferir una formació pràctica de qualitat fent ús de les instal·lacions dels centres i aprofitant l’expertesa dels professionals d’infermeria.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.