Una dotzena estudiants de Medicina es posen la bata en cinc CAP de l’ICS a Osona per prendre contacte amb l’atenció primària

Els nous estudiants de Medicina

Els nous estudiants de primer grau de Medicina de la UVic-UCC s’han posat la bata ahir a diferents centres d’atenció primària, sociosanitaris i hospitalaris d’Osona. A Osona, l’Institut Català de la Salut ha acollit una dotzena d’estudiants en cinc equips d’atenció primària: Vic Nord, Manlleu, La Vall del Ges (Torelló), Santa Eugènia de Berga i Tona.

L’objectiu de la jornada és que els estudiants prenguin contacte amb l’atenció primària. Després d’una sessió d’acollida conjunta, els alumnes s’han distribuït en diferents grups que han visitat els CAP per veure-hi, de primera mà, com funciona una consulta d’atenció primària, de quines instal·lacions i equipaments disposen els centres, quins són els motius de consulta més habituals, com s’atenen els pacients, etc.

Durant el curs, els estudiants faran dues noves visites als centres d’atenció primària: una el mes de gener i la darrera, l’abril. D’aquesta manera, els joves hauran compartit amb professionals d’atenció primària tres jornades de treball, que els hauran servit per prendre contacte i conèixer més de prop aquest servei assistencial.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies, Notícies docència i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.