Una quarantena de participants en la nova temporada de marxa nòrdica del CAP Igualada Urbà

El CAP Igualada Urbà, de l’ICS Catalunya Central, ha iniciat fa unes setmanes una nova temporada de marxa nòrdica, que ja compta amb una quarantena de participants. Aquest és el cinquè any consecutiu que el centre d’atenció primària programa aquesta activitat que ha tingut des de l’inici un gran èxit de participació.

Les sortides, guiades per professionals del CAP, es fan cada divendres al matí, de 9 a 11, fins al mes de maig. La marxa nòrdica és una disciplina que augmenta el nombre de grups musculars que estan actius mentre es  camina, el treball de coordinació i equilibri, i que millora la freqüència cardíaca i el consum de calories sense augmentar la fatiga. És una activitat física especialment indicada per a persones que vulguin augmentar el seu benestar físic, mental i social.

Els itineraris es fan per l’entorn d’Igualada i es visiten indrets urbans com el Rec, el Passeig, el Parc Central, i d’altres de rurals com el Parc Fluvial de Vilanova, l’Anella Verda d’Igualada, el camí de Vilanova a Montbui, etc…

Els interessats a participar-hi poden trucar al 93 805 35 00 o anar al CAP Anoia (Servei d’atenció a la ciutadania, a la planta baixa).

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.