Vacuna contra el tabac 2021, un vídeo de la Xarxa de prevenció i control del tabaquisme

La Xarxa de Prevenció i Control del tabaquisme de la Catalunya Central ha creat una vacuna per a la prevenció del tabaquisme, en el marc de la Setmana sense fum (del 25 al 31 de maig de 2021).

Els ingredients surten de l’activitat que la Xarxa va organitzar el 2019. Les estratègies de prevenció més votades per la població participant són els ingredients d’aquesta vacuna, que pots veure en aquest vídeo:

 

Formen part de la Xarxa: l’Agència de Salut Pública de Catalunya, Althaia, el Consorci Hospitalari de Vic, el Centre Sanitari del Solsonès, el Consorci Sanitari de l’Anoia, el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, l’EAP Centelles, l’EAP VIC, l’Institut Català de la Salut, el Sistema Integrat de Salut d’Osona, la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (Manresa i Vic).

Les institucions, organismes o entitats interessades en la prevenció i el control del tabaquisme a la Regió Sanitaria Catalunya central que vulguin adherir-se la Xarxa poden enviar un correu electrònic al Servei de Promoció de la Salut de l’Agència de Salut Pública de Catalunya.promocio.catalunyacentral@gencat.cat

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats, Notícies, Salut comunitària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.