150  infants de Piera aprenen a menjar millor gràcies a una exposició al Centre d’Atenció Primària

150  nens i nenes d’entre 8 i 10 anys han visitat l’exposició “Menja bé, tu hi guanyes!”, que ha acollit durant 15 dies el CAP Piera, en col·laboració amb l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona. Els escolars, dels CEIP Les Flandes i Herois del Bruc, han fet una visita guiada per l’exposició acompanyats per professionals d’atenció primària, per adquirir hàbits alimentaris saludables i poder plantejar-los dubtes i preguntes.

La mostra, que ja és la segona vegada que es pot visitar al CAP Piera, dona informació sobre alimentació: des de la piràmide alimentària, fins a la millor manera de combinar els aliments i també sobre els hàbits higiènics i la importància de l’activitat física.

L’objectiu és promoure un estil de vida més saludable, no només entre els infants que hi fan la visita guiada, sinó també entre tots els usuaris del CAP que, durant dues setmanes, han pogut veure els plafons informatius que, d’una manera participativa, atractiva i pedagògica, donen consells per evitar alguns problemes de salut causats per hàbits poc saludables.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.