Commemorem el Dia Internacional de la Infermera al Bages

La celebració tindrà lloc el dimecres 11 de maig sota el títol ‘Una veu per liderar: invertir en infermeria i respectar els drets per garantir la salut global (CIE)’.

Sota el títol Una veu per liderar: invertir en infermeria i respectar els drets per garantir la salut global (CIE), la Sala d’actes de l’Hospital Sant Joan de Déu acollirà, el dimecres 11 de maig a les 16.30 hores, la commemoració del Dia Internacional de la Infermera 2022 del Bages. Serà un acte obert a tothom que està organitzat per la Fundació Althaia, UManresa, Sant Andreu Salut, ICS i Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB).

L’acte es podrà seguir presencialment o per Zoom a través d’aquest enllaç. Inclourà una conferència sobre el poder de les infermeres i una taula d’experiències titulada Garantir la salut global des de diferents àmbits infermers. També es farà el lliurament de premis del concurs de fotografia #infermeresbages 2022.

Trobareu el programa de l’acte, pel qual no cal inscripció prèvia, en aquest enllaç.

Activitats paral·leles

En el marc de la commemoració del Dia Internacional de la Infermera 2022, se celebraran les següents activitats paral·leles:

3 de maig: taller ‘Eines per a la gestió del conflicte.
14 de maig: Caminada COIB Dia Internacional de la Infermera – Ruta de les Fonts de Navarcles. Cal fer inscripció al COIB.
17 de maig: taller ‘Importància de l’autocura: habilitats emocionals per millorar-la’. Per a inscripcions, cliqueu aquí.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats, Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.