Curs d’introducció a l’ecografia en entorn d’urgències adreçada als especialistes en formació de medicina de família

Els dies 20 i 21 d’octubre es va realitzar, a les aules de formació de la Gerència d’Atenció Primària i a la Comunitat de Catalunya Central, el curs d’introducció a l’ecografia en entorn d’urgències.

Aquesta edició del programa formatiu de 20 hores de durada ha anat adreçada als especialistes en formació de medicina de família de quart any de residència de la unitat docent i està inclòs dins del Programa de formació en ecografia que s’ofereix als futurs metges i metgesses de família.

A més d’aquest curs, el programa inclou una formació bàsica de 10 hores que es fa durant el primer any de residència, un curs de 100 hores en ecografia abdominal i un total de 40 hores de pràctiques amb pacients reals que es fan en el darrer any de residència. En total, 29 professionals s’han format en aquesta edició.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies, Notícies docència, Unitat docent. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.