La metgessa Isabel Soler Galera, distingida amb el Premi a l’Excel·lència Professional del Col·legi de Metges

Més d’una vintena de professionals o equips de l’Institut Català de la Salut (ICS) han estat distingits, aquest any, amb el Premi a l’Excel·lència Professional que atorga el Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) en reconeixement a trajectòries professionals basades en el compromís, l’honestedat, l’altruisme, la integritat i l’excel·lència.

L’entrega oficial d’aquesta distinció es farà el 27 de novembre a l’Auditori Axa. En total, aquests guardons, que es lliuren des de l’any 2004, reconeixen cada any la trajectòria de 42 professionals de diferents àmbits assistencials. També premien quatre equips professionals que han destacat per la seva tasca i treball en equip.

Entre els guardonats d’aquest 2023, hi ha una professional de l’EAP Navàs-Balsareny de l’ICS a la Catalunya Central, Isabel Soler Galera, en la categoria de Medicina d’Atenció Primària.

Els premis també han reconegut dos professionals i un equip de la Gerència Territorial de Barcelona, dos professionals i un equip mèdic de l’Hospital de la Vall d’Hebron, sis de la Gerència Territorial Metropolitana Nord (tres de primària i tres d’hospital) i deu de la Gerència Territorial Metropolitana Sud (cinc de primària i cinc d’hospital).

Els guardons es concedeixen anualment des de 2004 a criteri dels jurats constituïts per professionals de medicina de reconegut prestigi i, per això, són el reconeixement de la professió mèdica a professionals i equips assistencials que han destacat per una trajectòria exemplar de qualitat i per l’enaltiment dels valors que configuren el professionalisme mèdic. Els Premis a l’Excel·lència Professional del COMB posen en valor trajectòries basades en el compromís, l’honestedat, l’altruisme, la integritat i l’excel·lència.

Els guardons es donen a criteri de jurats constituïts per metges i metgesses de reconegut prestigi i són el reconeixement de la professió mèdica a professionals i equips assistencials que han destacat per una trajectòria exemplar d’exercici de màxima qualitat i per l’enaltiment dels valors que configuren el professionalisme mèdic. L’acte de l’entrega de premis tindrà lloc el vinent 27 de novembre, a l’Auditori Axa.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.