El CAP Vilanova del Camí inicia nova temporada de caminades saludables amb una vintena de participants

La nova temporada de caminades saludables organitzada per l’Equip d’Atenció Primària Vilanova del Camí s’ha iniciat amb una vintena de participants. La primera sortida després de l’estiu ha començat al centre d’atenció primària i ha continuat amb una ruta circular que ha passat per la zona del Parc fluvial, Can Baldufa i Can Bernades.

L’objectiu d’aquest cicle de caminades és promoure l’activitat física entre la ciutadania. Cada vegada més estudis corroboren que fer exercici és beneficiós tant des del punt de vista físic com emocional, i que això contribueix a reduir el risc d’algunes malalties i també, un 30 %, el risc de caigudes en persones d’edat avançada.

Les caminades saludables tindran lloc el quart dilluns de cada mes, excepte en els períodes d’estiu i Nadal. La sortida és a dos quarts de deu del matí davant del CAP i hi pot participar tothom qui ho vulgui.

L’estil de vida sedentari i el sobrepès faran que, si no canvia la tendència, la generació d’infants i joves actuals sigui la primera que no viurà més anys que els seus progenitors.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.