El Conseller Argimon inaugura la reforma i ampliació del Consultori Local de Calldetenes

L’ equipament municipal ha doblat l’espai d’atenció sanitària i ha passat de 3 a 6 consultes, a més de disposar d’un espai nou per als professionals i més amplitud al magatzem i a la recepció.

El conseller demana als professionals que reivindiquin amb orgull la feina de l’atenció primària

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha inaugurat el remodelat Consultori Local de Calldetenes. Argimon, que ha saludat a l’equip de professionals del centre encapçalats per la directora del CL, Anna Ribas, ha elogiat la feina dels professionals d’Atenció Primària i els ha instat a reivindicar amb orgull la seva feina.

 El conseller ha visitat les instal·lacions acompanyat de l’alcalde, Marc Verdaguer; la directora del Servei Català de la Salut, Gemma Craywinckel, la delegada de Salut a la Catalunya Central, Imma Cervós, i la directora del SAP Osona, de l’ICS, Anna Moreta. A l’acte hi han assistit també tots els professionals del centre, així com altres representants municipals i de salut.

En la seva intervenció, el conseller ha reconegut que “ens fascina la última novetat, la tecnologia i és realment important que avancem en aquest terreny i es pugui fer un transplantament de fetge tres dies després que se’n va fer la donació. Però no tots ens haurem de sotmetre a un transplantament de fetge. I en canvi tots haurem de fer ús en un moment o altre de la nostra vida de l’atenció primària. Per tant hem de reivindicar amb orgull la feina dels seus professionals”. També s’ha congratulat que s’hagi pogut remodelar aquest espai i ha reconegut que “treballar en un espai amb llum i ampli ens permet atendre bé la gent i forma part del salari emocional”.

La directora del consultori local que gestiona l’ICS, Anna Ribas, ha recordat els passos que s’han fet en els darrers sis anys per poder arribar a disposar d’un espai ampli i còmode. Ha agraït la implicació de tothom per fer-ho realitat i als professionals que han mantingut el servei obert en tot el procés d’obres.

 El consultori local, al carrer Joan Maragall s/n de Calldetenes ocupava 184 metres quadrats de superfície construïda amb 3 consultes, una de les quals de dimensions reduïdes. El centre tampoc disposava d’una sala de personal, i la recepció i l’emmagatzematge presentaven moltes limitacions. El centre reformat i ampliat ocupa  321,62 m2 i consta de 6 consultes (1 d’atenció urgent) i una sala d’ecografies. Disposa de sala de personal, vestidors, espai per emmagatzematge. Tot això en un espai acollidor i lluminós.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Activitats, Notícies, Sin categoría i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.