El Grup d’Igualtat de l’ICS Catalunya Central organitza la xerrada “El miratge de la igualtat”, a càrrec de Gemma Torra

El proper divendres, 8 d’abril, tindrà lloc la primera activitat dins del cicle “Cada dia és 8 de març”, promoguda pel Grup d’Igualtat de la Gerència Territorial Catalunya Central.

Serà la xerrada “El miratge de la igualtat”, i anirà a càrrec de Gemma Torra Bertran, una reflexió sobre el fet que euna època en què ser “feminista” és quasi una “obligació social”, cal realitzar un anàlisi crític per poder visibilitzar la situació real de les dones, centrant així la mirada en realitats, i no en miratges. Torra és psicòloga amb un màster en Psiquiatria Social, màster en Drogodependències i Marginació Social i màster en Criminologia i Execució Penal. Desenvolupa la seva activitat a la Unitat d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR Bages-Solsonès) i vinculada als serveis assistencials de Salut Mental d’Althaia.

La moderadora de la xerrada serà la treballadora social de l’ICS, Meritxell Puig, que també forma part del Grup d’Igualtat.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats, Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.