Els professionals del CAP de Puig-reig informen 300 persones sobre com prevenir les lesions solars

Aprofitant les dates d’altes temperatures i un índex de radiacions solars elevat, professionals del CAP Puig-reig han dut a terme una campanya a la piscina municipal per prevenir sobre les lesions solars. En total, unes 300 persones han rebut consell de professionals del centre. A més, l’Ajuntament de Puig-reig hi ha col·laborat oferint fruita als participants per fomentar la hidratació i una alimentació saludable.

Dues professionals del CAP han informat els banyistes sobre les mesures que s’han de prendre quan s’exposa la pell a les radiacions solars. Entre altres consells, han recordat que cal protegir-se adequadament, fins i tot els dies ennuvolats, que s’ha de tenir cura de la data de caducitat del protector que s’utilitza, i que cal evitar exposar-se al sol durant les hores centrals del dia.

També s’han donat consells sobre com usar els diferents tipus de filtre solar, tenint en compte quin filtre és el més adequat a cada pell.  El protector s’ha d’aplicar 20 minuts o 30 minuts abans de l’exposició al sol i, posteriorment, cada dues hores o després d’un bany. D’altra banda, també s’ha informat sobre com evitar un cop de calor.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.