Igualada ha acollit la Jornada de Recerca i Docència de l’ICS Catalunya Central

 

Els metges de família, les llevadores i infermeres de la Unitat Docent de la Gerència Territorial de la Catalunya Central de l’ICS que han acabat el seu període de formació com a residents han presentat aquest dijous els seus projectes de recerca. L’acte, que ha tingut lloc al Museu de la Pell d’Igualada, ha comptat amb l’assistència de més d’un centenar de persones de les diverses comarques.

En l’acte inaugural, presidit per Teresa Campanera, directora del Servei Sanitari a l’Anoia del Servei Català de la Salut i Carme Riera, directora del Servei d’Atenció Primària Anoia, s’ha posat de manifest la importància de la recerca en el marc de les polítiques de salut de Catalunya, així com també el paper i l’alt nivell formatiu de les noves generacions de professionals de la salut.

En total han estat 28 els residents que han donat a conèixer el continguts dels treballs de recerca amb temàtiques molt diverses, des de l’afectació del tabaquisme en la immigració fins a  l’alt nivell resolutiu de l’atenció de les urgències a l’atenció primària, passant per l’anàlisi de les patologies lumbars, cures pal·liatives, etc.

Del treballs de recerca presentats, 7 han correspost a medicina de família i dos a llevadoria. Abans de la cloenda, s’han presentat cinc experiències de professionals en formació en centres assistencials de l’Estat i també, en un cas, del Perú

 

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies, Notícies docència, Unitat docent i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.