Manresa acollirà una jornada de seguretat del pacient

L’Institut Català de la Salut, el Departament de Salut i la Fundació Universitària del Bages (FUB) organitzen una jornada sobre seguretat del pacient de la Catalunya Central en la qual intervindran professionals experts en aquest tema. La jornada tindrà lloc dimecres 3 de maig, a la sala d’actes de la FUB, a l’avinguda Universitària de Manresa i comptarà amb la col·laboració de les principals organitzacions assistencials del territori.

La seguretat del pacient en el seu pas pel sistema sanitari és un tema que cada cop té més importància i que implica tots els professionals, des de l’atenció primària a l’hospitalària, passant pel SEM, farmàcies, transport sanitari, llarga estada, etc.

La jornada tractarà sobre la importància de detectar les situacions que poden afectar la identificació i la relació dels pacients amb el sistema sanitari i comunicar-les. La identificació incorrecta d’un pacient o una errada en la tramitació poden perjudicar la persona que és atesa.

Els continguts d’aquesta jornada volen proporcionar eines per detectar situacions que no són les desitjades i proposar mesures per evitar-les.

La inauguració i la cloenda de la jornada anirà a càrrec del Dr. Josep Davins, sub-director general de Serveis Sanitaris del Departament de Salut; la Dra. Anna Aran, gerent territorial de Catalunya Central de l’Institut Català de la Salut i el Dr. Valentí Martínez, director general de la FUB.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies, Notícies docència, Sin categoría i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.