Infants de P4 elaboren un tríptic sobre la salut bucodental després d’haver visitat el CAP Plaça Catalunya de Manresa

Els nens i nenes de P4 de la classe de “Les patates fregides” de l’escola Sant Ignasi de Manresa han après a tenir cura de la seva salut bucodental després de visitar el CAP Plaça Catalunya de Manresa i han volgut donar a conèixer alguns consells saludables, dibuixant i elaborant un tríptic, del qual n’han fet un centenar de còpies que s’han posat a disposició dels usuaris del centre d’atenció primària.

Els alumnes de P4 d’aquesta escola treballen per projectes sobre temes que ells mateixos escullen i, aquest curs passat, van voler aprofundir en la salut bucodental. Fa uns mesos van visitar la consulta d’Odontologia del CAP Plaça Catalunya de Manresa, i havien preparat diverses preguntes que els van respondre els professionals d’atenció primària.

Des d’aleshores, els infants van continuar treballant sobre salut bucodental i alimentació saludable a la seva escola  i van decidir promoure els hàbits d’higiene i altres consells saludables que havien après en la seva visita al CAP.

Com a resultat final de tot aquest treball, els infants han elaborat un tríptic amb el títol “Cuida’t les dents”. Diversos professionals del CAP Plaça Catalunya van visitar l’escola Sant Ignasi el dia que els nens i nenes van presentar el tríptic. I, a més, van rebre un centenar de còpies del tríptic per poder-lo utilitzar al CAP com a eina de promoció de la salut bucodental.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.