Investigadores de l’ICS a la Catalunya central reben ajuts de l’IDIAPJGol i l’ICS

L’ICS i l’Institut universitari D’Investigació en Atenció Primària Jordi Gol (IDIAPJGol) donen diversos ajuts per la recerca en Atenció Primària. En concret, han atorgat donar-ne a dues investigadores de l’ICS a la Catalunya central.

Un any més, l’IDIAPJGol juntament amb l’ICS lliuren els ajuts a la recerca en Atenció Primària. En aquesta ocasió, un total de 24 professionals han estat guardonats en les sis categories.

En el cas de Catalunya central, reben els ajuts la infermera i investigadora de l’Àrea de Recerca, Gloria Saüch, per a l’estudi sobre el XatJove. I també Berta Rodoreda, per a la recerca sobre diagnòstics socials de salut.

Ambdues investigadores han rebut el 17è Ajut ICS a l’impuls d’estratègies de recerca dels grups mitjançant la intensificació d’investigadors.

Podeu consultar els altres professionals guardonats aquí.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies, Notícies de recerca i innovació, Notícies recerca, Recerca. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.