Jornada 2018 de portes obertes de la Unitat Docent d’Atenció Familiar i Comunitària Catalunya Central

El proper dijous, 12 d’abril, a les 10 h del matí, tindrà lloc la Jornada de Portes Obertes de la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària Catalunya Central. El programa preveu la presentació de la Unitat i dels programes formatius de les especialitats de medicina i infermeria de família.

S’informarà també de les places que s’ofereixen per part de la Unitat Docent i es donarà resposta a qualsevol pregunta o dubte que es vulgui formular. A banda dels responsables de la Unitat, hi hauran residents que fan l’especialitat a la Catalunya Central amb els quals es podran intercanviar punts de vista.

L’acte serà a la Sala 1 de la Unitat Docent, al carrer Pica d’Estats, 13-15 de Sant Fruitós de Bages. Les persones interessades hauran de confirmar l’assistència al correu electrònic: ud.cc.ics@gencat.cat o bé al telèfon 936930040.

Els diferents hospitals del territori també celebraran les seves jornades de portes obertes:

Per a més informació d’aquests actes, podeu consultar les pàgines web dels respectius centres.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies docència, Sin categoría, Unitat docent i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.