La Unitat de Fractura Osteoporòtica de l’Anoia, de la qual formem part, premiada als prestigiosos premis Best In Class

La Unitat de Fractura Osteoporòtica (FLS) de l’Anoia ha estat guardonada amb el prestigiós Premi “Best In Class” -“BIC”- que concedeix Gaceta Médica i la Càtedra d’Innovació i Gestió Sanitària de la Universitat Rey Juan Carlos i que, per primer any, ha reconegut la qualitat en l’atenció al pacient a les unitats de fractura per fragilitat òssia. La Comissió FLS Anoia està formada per 17 professionals de diferents disciplines que integren tres nivells assistencials: hospitalari, amb el Consorci Sanitari de l’Anoia-Hospital d’Igualada; intermedi, amb la Fundació Sanitària Sant Josep; i nivell comunitari amb el CAP Igualada Nord i els vuit CAP de l’ICS Catalunya Central a l’Anoia.

Els guanyadors han rebut aquest premi amb una enorme satisfacció donat que és el màxim reconeixement a què es pot aspirar en el treball basat a donar la millor atenció als pacients amb fractura osteroporòtica. Un dels objectius principals de la FLS Anoia és mantenir actualitzada l’àrea de coneixement i donar la millor atenció a la població amb fragilitat òssia.

Per això, el seu treball multi i interdisciplinari i multinivell, dona resposta a l’osteoporosi, per una banda, i la prevenció de les caigudes amb la Unitat Especialitzada en Prevenció de Fractures i Caigudes, per l’altra.

El repartiment de premis va ser a Santiago de Compostela, presidit pel President de la Xunta de Galícia, Alberto Nuñez Feijóo. El guardó va ser entregat als representants de les tres entitats integrades a la FLS Anoia: Dr. Enric Duaso (CSA), Maria Teresa Salgado (FSSJ) i Dra. Maria José Garcia (ICS Anoia).

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.