L’ASSIR Anoia organitza un cicle de xerrades per a dones amb la menopausa

Les llevadores de l’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) Anoia, de l’Institut Català de la Salut (ICS) a la Catalunya Central, impulsen un cicle de xerrades per a dones en l’etapa de la menopausa. La primera tindrà lloc el dimecres 13 de juliol a Igualada i se centrarà en el període del climateri.

Anirà a càrrec de la llevadora Xènia Bertran, del CAP Igualada Nord, que parlarà sobre salut vaginal, sobre els canvis que es produeixen en l’esfera sexual durant la menopausa, sobre com millorar la qualitat de les relacions sexuals en aquesta etapa de plenipausa –terme utilitzat per referir-se a la menopausa “en sentit positiu i com a una etapa de plenitud per a la dona”, apunta Bertran.

L’activitat, que és gratuïta, es farà el 13 de juliol a les 11,15 h al Centre Cívic Igualada Nord. Per poder-hi assistir cal reservar plaça trucant al 938 031 504 o al 938 075 800.

Properament es programaran altres xerrades que tractaran temes com són l’alimentació, la sexualitat i els canvis físics i emocionals que experimenten les dones durant la menopausa. Col·laboren en aquests tallers l’Ajuntament d’Igualada i el Consorci Sanitari de l’Anoia.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats, Notícies, Salut sexual i reproductiva. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.