Una trentena de persones participen en la primera sessió de la nova Escola de Salut de Vacarisses

El CAP de Vacarisses ha posat en marxa l’Escola de Salut per aconsellar la població sobre com tenir cura i millorar el seu benestar físic i emocional. En la primera sessió es constata que el 70% dels participants presenten malestar emocional

L’Escola de Salut de Vacarisses, organitzada pel centre d’atenció primària de l’ICS, s’estrena amb una trentena de participants que van assistir el 29 de juny al primer taller titulat “Què hem après de la pandèmia?”. “Durant la sessió es va poder constatar que el 70% dels participants presenten malestar emocional i que només el 13% admet tenir suport social alt”, explica el referent de benestar emocional que va conduir l’acte, Aleix Hildebrandt.

L’Escola de Salut consisteix en l’organització de quinze tallers gratuïts dirigits a persones adultes, de totes les edats, que tinguin ganes de saber més sobre com cuidar-se i millorar el seu benestar emocional i físic.

Els propers tallers se celebraran els següents dies d’11 a 12 h del matí al Casal de la Gent Gran de Vacarisses i tractaran sobre:

  • 6 de juliol – Salut emocional
  • 13 de juliol – Preparar-se per a la calor i cuidar la pell
  • 20 de juliol – Nutrició saludable
  • 27 de juliol – Imatge i benestar
Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats, Notícies, Salut comunitària, Salut mental, Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.