L’ICS Catalunya Central estableix convenis per a la recerca amb entitats del territori

La Gerència Territorial de l’ICS a la Catalunya Central i l’IDIAP Jordi Gol han establert convenis de col·laboració amb Althaia, el SEM, la FUB i la Universitat de Vic per a desenvolupar conjuntament projectes de recerca.  Els àmbits de col·laboració són activitats de recerca, disseny, desenvolupament i avaluació dels projectes quan siguin interès per a totes les parts, en l’àmbit de la medicina i les ciències de la salut.

Amb aquests convenis es pretén, a més, assolir el màxim aprofitament dels recursos destinats a la investigació clínica i difusió del coneixement, de manera que els resultats científics assolits puguin incrementar l’eficàcia, l’efectivitat i l’eficiència de les activitats i dels serveis, i en conseqüència, revertir en la millora de salut de les persones.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies, Notícies de recerca i innovació i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.