L’ICS Catalunya Central homenatja una cinquantena de professionals jubilats el darrer any

Una cinquantena de professionals de l’ICS a la Catalunya Central, que s’han jubilat el darrer any, han estat homenatjats en un emotiu acte a la Torre Busquet de Manresa. L’acte d’homenatge ha comptat amb la participació de Montse Esquerda, directora de l’Institut de Bioètica de la Universitat Ramon Llull, que ha parlat sobre “Professions sanitàries: valors sòlids en temps líquids”.

Esquerda ha fet èmfasi en el fet que ens trobem ens uns moments complexos, en què “els professionals sanitaris ens preguntem constantment qui som” i ha assenyalat que “ la medicina no pot ser líquida. Hem de ser sòlids, amb convenciments clars. I, per a això, cal que estiguem alineats tots els agents: professionals, famílies, pacients, proveïdors de salut…”. També ha afegit que “un nou model sanitari necessita noves actituds, coneixements, habilitats i recursos”.

Després, tres professionals jubilades han intervingut en l’acte per recordar la seva etapa professional a l’ICS i per mostrar el seu orgull per la tasca feta: “exercim la professió més bonica del món. Treballant en la salut pública hem estat felices”. Seguidament totes les persones homenatjades han rebut un obsequi.

Durant la cloenda de l’acte, la Gerència Territorial Catalunya Central de l’Institut Català de la Salut ha agraït als professionals la tasca feta durant la seva etapa laboral.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.