Més de 225 persones participen en les activitats de conscienciació contra el tabaquisme a Súria

L’Equip d’Atenció Primària Súria ha organitzat els darrers dies diverses activitats, adreçades a col·lectius diferents, per promoure un estil de vida saludable sense consum de tabac. Més de 225 persones han participat en els diversos actes, sense comptar els centenars de persones que han passat pels punts informatius ―que s’han situat al CAP Goretti Badia de Súria i als consultoris Valls-Palà i Callús, amb motiu de la celebració de la XX Setmana sense Fum.

Entre les moltes activitats que s’han fet destaca, per exemple, l’experiència de canviar cigarretes o burilles per pomes, gràcies a l’aportació del supermercat de la Unió de Cooperadors de Súria, que s’ha dut a terme al CAP Goretti Badia del municipi. Aquest intercanvi forma part d’una activitat d’informació i sensibilització en què, a partir de l’estructura d’uns pulmons de grans dimensions en forma d’arbre, es donaven missatges molt visuals per simbolitzar la salut i el respecte ambiental.

També s’han dut a terme diverses intervencions a l’Institut d’Educació Secundària de Súria: per una banda, el taller “Què vols saber del tabac?” i, per l’altra, l’atenció individualitzada a alumnes fumadors.

Els consultoris de Callús i Valls-Palà han acollit una taula informativa durant diversos dies i, a Súria, també s’ha fet una actualització en tabaquisme adreçada a professionals de la salut.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.