Professionals d’atenció primària i residències de la Catalunya Central col·laboren amb Metges sense Fronteres per afrontar la crisi del coronavirus

Professionals de  Metges sense fronteres han col·laborat en la formació aquests darrers dies a professionals d’atenció primària i de residències de gent gran de la Catalunya Central, per donar-los indicacions de quines són les mesures de prevenció bàsiques i algunes opcions alternatives quan no hi ha material disponible per protegir residents, pacients o personal sanitari.

S’han visitat diverses residències per explicar in situ les mesures de protecció i logístiques a prendre en tots els espais: cuina, vestidors, bugaderia, habitacions, sales de descans, etc. Els professionals de Metges sense Fronteres, molt acostumats a gestionar situacions d’epidèmies, també han revisat els espais per detectar els llocs més adequats per ubicar les persones diagnosticades de COVID-19, separant les zones amb perill biològic, de les zones sense perill, anomenades netes, i d’aquesta manera protegir professionals i residents.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de coronavirus, Notícies i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.