Professionals d’atenció primària Vic Nord faran demà xerrades comunitàries sobre salut i posaran la vacuna de la grip als assistents

L’Equip d’Atenció Primària Vic Nord, de l’ICS Catalunya Central, ha programat dues xerrades obertes a la ciutadania per a demà, dimecres, sobre l’ús dels antibiòtics i la importància de la vacuna de la grip, per promoure hàbits saludables en el marc de la campanya de vacunació antigripal. La mateixa sessió s’aprofitarà també per vacunar totes les persones assistents que hi estiguin interessades.

Les xerrades tindran lloc a partir de les 10 del matí al Centre Cívic Can Pau Raba de Vic. Primer, dues infermeres parlaran sobre la importància de la vacuna de la grip, especialment en aquelles persones que formin part d’un col·lectiu de risc, com els majors de 60 anys, embarassades, malalts crònics, etc. D’altra banda, una metgessa de família de l’equip parlarà sobre l’ús dels antibiòtics i donarà recomanacions per evitar-ne l’abús i garantir-ne l’efectivitat.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.