Simulacre al CAP Vilanova del Camí per garantir una bona resposta en cas d’incendi  

El CAP Vilanova del Camí ha dut a terme recentment un simulacre d’emergència per incendi en el qual s’ha evacuat una setantena de persones, entre professionals i usuaris, per comprovar la resposta del centre davant una possible situació d’emergència.

L’exercici de simulacre forma part de les activitats que es desenvolupen per a la implantació del Pla d’autoprotecció, per tal d’avaluar-ne l’operativitat i l’eficàcia en cas que s’hagi d’activar.

Uns dies abans del simulacre, el CAP va reciclar la formació dels professionals del centre amb els continguts següents: què és i per a què serveix un pla d’autoprotecció i com cal actuar en cas d’emergència. D’altra banda, seguin la normativa, es realitzarà un simulacre anual per tal de garantir la millor resposta en cas d’una emergència real.

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.