Simulacre al CAP Vilanova del Camí per garantir una bona resposta en cas d’incendi  

El CAP Vilanova del Camí ha dut a terme recentment un simulacre d’emergència per incendi en el qual s’ha evacuat una setantena de persones, entre professionals i usuaris, per comprovar la resposta del centre davant una possible situació d’emergència.

L’exercici de simulacre forma part de les activitats que es desenvolupen per a la implantació del Pla d’autoprotecció, per tal d’avaluar-ne l’operativitat i l’eficàcia en cas que s’hagi d’activar.

Uns dies abans del simulacre, el CAP va reciclar la formació dels professionals del centre amb els continguts següents: què és i per a què serveix un pla d’autoprotecció i com cal actuar en cas d’emergència. D’altra banda, seguin la normativa, es realitzarà un simulacre anual per tal de garantir la millor resposta en cas d’una emergència real.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.