Unes 1.000 persones van participar l’any passat en les activitats de salut comunitària organitzades per l’ICS Catalunya Central a Vilanova del Camí

Gairebé 1.000 persones van participar l’any passat en les diferents activitats que organitzen els professionals d’atenció primària de l’ICS Catalunya Central a Vilanova del Camí per promoure la salut comunitària. Entre les accions dutes a terme hi ha des de caminades i xerrades en escoles, fins a accions de suport a “La Marató” de TV3.

Amb l’objectiu de promoure hàbits saludables entre la ciutadania, els centres d’atenció primària de l’ICS organitzen diverses activitats durant l’any per arribar a la societat també fora de les consultes. El CAP de Vilanova del Camí va dur a terme entre gener i desembre de 2018 activitats molt diverses, com ara l’organització dels grups psicoeducatius per donar suport a persones amb depressió o ansietat, i el programa “Pacient Expert” adreçat a cuidadors de persones amb demència; va promoure caminades saludables (amb la participació de 146 persones); va organitzar actes de suport a “La Marató” de TV3 (en els quals van col·laborar unes 600 persones); i va coordinar un concurs de dibuix en el marc de la Setmana sense Fum.

A més, el CAP ha rebut la visita de 177 alumnes que han assistit a xerrades o han visitat les seves instal·lacions per saber com es treballa en un centre d’atenció primària.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.