VII Jornada de Recerca i Docència per presentar els projectes de recerca dels residents de l’ICS Catalunya Central

 

Amb l’objectiu de facilitar la presentació dels treballs de recerca que els professionals que han finalitzat el seu període de residència de les especialitats de medicina i infermeria de família i llevadora han realitzat al llarg del seu període de formació, la Unitat Docent Multiprofessional Catalunya Central de l’ICS ha organitzat la VII Jornada de Recerca i Docència que tindrà lloc el dia 27 d’abril a Valls de Torroella.

L’acte es durà a terme durant tot el matí i comptarà amb la presentació de 7 projectes d’Atenció Familiar i Comunitària; 2 d’Obstetrícia i Ginecologia; i 8 experiències de les especialistes en formació que han realitzat rotacions externes durant el curs 2016 – 2017.

Cal fer les inscripcions a la Unitat Docent Gerència Territorial Catalunya Central, a través del correu electrònic ud.cc.ics@gencat.cat. Les places són limitades i la data límit d’inscripció és el dimarts 10 d’abril.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies, Notícies de recerca i innovació, Notícies docència i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.